Mysterieus onderzoek

  • Ben jij (bijna) 17 jaar oud?
  • Wil je meewerken aan onderzoek waarin je echt iets kunt betekenen voor andere jongeren?
  • Ben jij een onderzoekend en nieuwsgierig type?
  • Wil je graag 60 euro per dag verdienen?
Schrijf je dan in voor de MysteryKids van Nuchter en wellicht word je door ons geselecteerd!

MysteryKids

Onze MysteryKids onderzoeken de leeftijdsgrenzen voor de verkoop van alcohol, tabak, vuurwerk en andere producten waarvoor een wettelijke leeftijdsgrens geldt Je wordt hiervoor speciaal getraind en tijdens het onderzoek wordt je altijd begeleid door een van onze auditoren. Ook benaderen we onze MysteryKids wel eens voor andere onderzoeken waarin we benieuwd zijn naar jouw mening over bijvoorbeeld nieuwe meetinstrumenten of over dingen die te maken hebben met het aankopen of gebruiken van leeftijdsgebonden producten zoals alcohol en tabak. Eline en Thomas zoeken opvolgers Ben jij de persoon die in de voetsporen kan treden van Thomas en Eline? Kijk maar wat zij voor werk deden in de dagen voor oud en nieuw.

Selectie

Wanneer je je opgeeft voor de MysteryKids en je wordt geselecteerd, ontvangen jij en je ouders een uitgebreid informatiepakket over Nuchter en over je werkzaamheden als MysteryKid. Wanneer je ouders het ermee eens zijn dat je met ons meedoet krijg je een training waarin we je alles vertellen over het werk en over de dingen die de MysteryKids allemaal doen.

Begeleiding

De MysteryKids gaan vaak op pad. Meestal in tweetallen en soms in groepjes. Altijd onder begeleiding van een volwassen begeleider. Die zorgt ervoor dat jullie je werk kunnen doen en dat alles geregeld is.

Meer informatie

Schrijf je snel in!