Hallo!

Ben je toevallig op zoek naar een superleuk bijbaantje en ben je 17 jaar of bijna 17 jaar? Vind je het bovendien leuk om samen met andere jongeren heel Nederland door te crossen om te helpen met onderzoek?

Dan zoeken wij jou!

Wij onderzoeken of mensen zich houden aan de leeftijdsgrens 18+ voor bijvoorbeeld alcohol en tabak. Daarom is het voor dit onderzoek belangrijk dat je 17 jaar bent, of dat je binnenkort 17 jaar wordt.

Als je je opgeeft en als je door ons gekozen wordt, ontvangen jij en je ouders een uitgebreid informatiepakket over ons bedrijf en het onderzoek wat je voor ons gaat doen. Pas als je ouders het goed vinden, wordt je door ons ingepland voor onderzoek.

Als je meegaat op onderzoek, ga je meestal met nog een andere jongere van jouw leeftijd. Er is altijd een volwassen begeleider bij die je een korte training zal geven en die zorgt dat alles goed voor je geregeld is.

Voor een hele dag onderzoek krijg je een financiële vergoeding van €60 euro.

Ben je geïnteresseerd en wil je ons helpen? Neem dan contact met ons op, wij voorzien je dan van alle nodige informatie.

Klik hier om je in te schrijven!

Verdien 60 euro per dag met shoppen!

60 EURO PER DAG VERDIENEN MET SHOPPEN?http://www.nuchter.nl/aanmelden/Nuchter doet onderzoek naar de naleving van de leeftijdsgrens voor de verkoop van alcohol en tabak door middel van mysteryshoppen. Een spannend onderzoek waar jij aan mee kunt doen door undercover voor ons producten als alcohol en tabak te shoppen. We bieden je een leuke werksfeer met leeftijdsgenoten en ervaren volwassen begeleiders.Wil je meedoen als MysteryKid voor Nuchter? Ben jij (bijna) 17 jaar? Meld je dan hier aan: http://www.nuchter.nl/aanmelden/

Geplaatst door Nuchter Kenniscentrum Leeftijdsgrenzen op vrijdag 30 juni 2017